Блиндирана входна врата с код Т598, цвят Бял

Представяме  Ви блиндирана входна врата, която е изработена от 1,5 мм прахово боядисан метал и 10мм MDF - фрезовани панели с лаково покритие. Размерите на вратата с касата са  92/200 см.

Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два  MDF-лакирани панела - всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация е поставена минерална вата. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см / с възможност до 44 см, срещу допълнително заплащане/. Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи DAF-моноблок, всяка с по три активни шипа. Добавена е и трета скрита ключалка, тип „резе“, от вътрешната страна.

В комплекта са включени: Крило 7см,изработено от: метал, минерална вата и MDF-плоскости; регулируема каса за зид с дебелина до 34см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея; обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор - подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които предлагаме са два типа – „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти; два секретни патрона с по три ключа; трета допълнителна ключалка; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване; от страната на пантите, крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити  в касата;

***Повърхността на вратата е без UV-защита!

  • Цена: 549.00 лв.