Интериорни врати

Интериорни врати от Дорман Стара Загора – стилът има значение

При нас ще откриете голямо разнообразие в интериорните врати, на повече от достъпни цени. Защо го казваме? Защото предложенията ни включват не само, изглеждащи визуално добре врати, но интериорни врати, които се отличават с най-добрият материал – HDF, устойчивост в покритията, както на надраскване, така и на влага, подсилени във вътрешността си крила и разбира се, различни вариации в сериите – стъкло, фрезовка или плътен модел.

Filter

Интериорните врати, с които се гордеем

Чешки интериорни врати Гама

• Изработка от материал с високо качество – HDF;
• Устойчивост на крилата, допълнително подсилени в сърцевината си, отново с HDF;
• Отлични цени, които съответстват напълно на качеството на вратите Гама;
• Елегантна визия, подходяща, както за жилища така и за офис сгради;
• Избор на дизайн на крилото – фрезовка, стъкло или плътно;
• Иновативно покритие от ламинат, влагоустойчиво и издръжливо на надраскване;

Немски интериорни врати Gradde

• Качествена изработка от HDF материал;
• Специфично цялостно покритие, правещо крилото от тъмната гама водоустойчиви, а вратите от светлата гама влагоустойчиви;
• Заоблени ръбове, които са много елегантни, но и с грижа към клиента;
• Цена, която отговаря на отличното качество на Gradde;
• Безкраен избор от продуктов каталог на серията и възможност за индивидуална поръчка;
• Дизайн, присъщ за немската прецизност – с изчистени линии и напълно отговарящ на всеки модерен дом или офис.

Защо да изберете нас?

Тук ще намерите най-модерните и иновативни модели предлагани на пазара! Ще Ви съдействаме напълно, за да успеете да превърнете жилището си в един издържан стилово и в пълна хармония дом! Ако се нуждаете от интериорни врати за офиса си, ние сме насреща отново! Моделите ни са толкова различни, че със сигурност ще откриете своя сред тях и ще впечатлите бизнес партньорите си!

Врата със светъл цвят със стъкло от серия Граде в стая със сини стени и первази с цвета на вратата, както и канапе с масичка

Врати за баня – безкомпромисни във всяко отношение

Знаете колко е трудно да съчетаете красивият вид на вратата с качествените характеристики, които са нужни за едно мокро помещение. С нас тази дилема отпада! Представяме Ви изключителните ни врати за баня, с които всеки дом би се гордял! Цветовите възможности напълно отговарят на моделите ни интериорни врати.
С алуминиеви врати Gradde и Гама, Вашата баня няма да остане същата. Влагоустойчиви крила в различни варианти – с огледало, с лайсна, с вертикална линия от MDF и цвят по избор! Разгледайте индивидуалните им характеристики и изберете най-удачния вариант за Вас!

Определяне на размери, доставка и монтаж

Ние от Врати Дорман Стара Загора се ангажираме с взимане на точните размери, бърза доставка и перфектен монтаж. Услугите ни са на достъпни цени!

Правилно взети и записани размери, са ключов фактор за изпълнението на поръчката. Ако има несъответствие, за съжаление, това може да доведе до невъзможно монтиране на крайния продукт. Това е ситуация, която никой не желае! Застраховайте се, като използвате нашите специалисти за тази услуга. Това ще Ви гарантира успешен и безпроблемен монтаж на поръчаните врати.

За нас е важно да сме Ви от полза във всеки един етап, касаещ покупката Ви. Не се колебайте да ни запитате за всичко свързано с вратите, които предлагаме, за да сме Ви полезни максимално! Прецизност, отлично обслужване и качествени продукти, това ще намерите при нас – Врати Дорман Стара Загора!

You've just added this product to the cart:

Call Now Button