Входни врати

​Входни врати – сигурност и защита на високо ниво

Ние от Врати Дорман Стара Загора можем да Ви осигурим така желаното спокойствие у дома. Това е напълно възможно с качествените входни врати, които предлагаме. Нашите модели са в различен стил и цветове. Разнообразието във външния им вид, само допълва безкомпромисното им качество по отношение на стабилността на крилата и заключващите им системи. Сигурността се оказва една от най-стойностните характеристики за качествената входна врата, без значение, дали е метална или блиндирана. Ние предлагаме и двете и то на разумна цена!

Filter

Опитът и стремежът ни да удовлетворим желанията на клиентите си през годините, са ни научили, че прецизността във всеки един етап от работата ни е задължителна! Особено в нашата сфера, където вратите се оказват ключови за защитата и сигурността на домовете.

​Сигурна блиндирана врата за апартамент

Ако разгледате продуктовата ни категория с блиндирани врати, ще откриете изключителни модели, които няма как да не привлекат вниманието Ви. Стилната им визия обаче, по никакъв начин не отстъпва на защитата, която те дават.

Предложенията ни включват, както бюджетни серии, така и по-луксозни решения, за Вашия апартамент. Голямото разнообразие се дължи на постоянното допълване на продуктовата ни гама от блиндирани врати, където всеки може да открие своята нова входна врата.

​Блиндирана врата за къща

Не е трудно да се почувствате сигурни и защитени, благодарение на блиндираните врати в нашия фирмен магазин. В случай, че живеете в къща можете да разчитате на специалните ни модели. Сред блиндираните модели се отличаватК1403, К1403, DT1307 и DT1308. Композитни или с каменен фурнир, те са пригодени за външните условия и няма да Ви подведат никога.

Металните врати също имат своите забележителни модели, с крила притежаващи УВ защита539 и 516. Разбира се, можете да си инсталирате и друга входна врата, стига тя да не е с постоянен досег със силни слънчеви лъчи или влага.

​Врати на склад – кратки срокове за доставка и монтаж

Стая с бял диван и декорация над него, със стилна входна врата и лунички за осветление

Тъй като за нас от Врати Дорман Стара Загора, най-важни са нашите клиенти и тяхната удовлетвореност, се стремим да им осигурим възможно най-бърза доставка и качествен монтаж. Поставянето на входната врата е процес, изискващ професионално отношение. Доверете ни се да извършим тази услуга за Вас! Това ще Ви гарантира безпроблемна експлоатация години наред.

Метални входни врати – предимства

• Приложението на металните врати е голямо – от входа на дома Ви до мазето;
• При изработката им се използва изцяло метал;
• Външният им вид, включва, както гладки модели, така и релефни с допълнително оребряване;
• Тристранно заключване – долу, горе и встрани;
• Праховобоядисани крила или технологично поставено PVC фолио;
• Метална каса и едностранни первази;
• Изгодна цена;

Блиндирани входни врати – предимства

• Блиндираните врати осигуряват най-добрата защита на дома или офиса;
• Красива конструкция от МДФ и метал, с различни покрития;
• Едни от най-добрите изолационни материали са включени в сърцевината на крилото – полистирен или минерална вата;
• Блиндираните врати, предлагани в Дорман Стара Загора са допълнително защитени със заключващи системи от най-висок клас;
• Разнообразие от модели и цветове блиндирани врати, подходящи за всеки дом или офис;
• Достъпна цена.

Ние от Врати Дорман Стара Загора сме преди всичко, Ваш партньор, който ще Ви помогне във всеки един момент – от запитването Ви към нас до реализирането на поръчката Ви. Ние не правим компромиси с качеството на входните си врати, така че ни се доверете и заедно ще преобразим входа на дома Ви!

You've just added this product to the cart:

Call Now Button