Интериорни врати серия Gradde

интериорна врата граде

Интериорни врати серия Gradde

Изключително популярна серия интериорни врати, не само заради прецизния метод на изработка, но и заради красивите и изчистени модели, които предлагат. Gradde идва от Германия, а всички знаем, че немците обичат качествените неща, и ние го виждаме.

На пръв поглед серията ни създава усещането за лукс и модерна визия. Вратата е фалцова, с голям избор от брави и дръжки, а цветовата гама съдържа шест прекрасни цвята. Могат да бъдат лесно комбинирани с всичко останало във Вашия дом, за да придаде завършена и красива визия.

Различните цветове имат покритие, което се дели на два класа:

  • клас А, който създава защита от надрасквания;
  • клас А++ който е и влагоустойчив.

Може да е с два вида каси, една от тях е стандартната им каса, която е права, с прави плаващи первази, които обхващат целия зид и каса Панел, която е подходяща за монтаж в панелни жилища, без да се налага къртене на ЛМК.

Относно пълнежа на вратата Gradde, отново ни дават избор между две опции:

  • пълнеж тип “пчелна пита”;
  • перфорирано ПДЧ.

Като втората опция е по-масивна и увеличава тежестта на крилото, но по никакъв начин не вреди на конструкцията.

Предимства на серия интериорни врати Gradde

Предимствата са много, но имаме и още един плюс. Gradde разполага с поръчков каталог, в който можем да открием и избираме между над 900 модела. Всеки модел може да е в цвета, който искате, а и времето за изработка не отнема толкова време. С какво да съчетаете интериорните врати – с цвета на мебелите си, с подовата настилка в стаята или с боята на стенте. Всичко е според предпочитанията Ви. Моделите са вдъхновяващи и модерни създаващи, комфорт и уют с лекота. Затова и серия Gradde са толкова предпочитани интериорни врати от потребителите, въпреки, че пазара предлага богат избор и разнообразие от брандове, серии, цветове и т.н. Немските врати остават сред най-желаните и добиват все по-голяма известност.

Търсите ли изчистени модели врати, които създават у Вас усещането за стил и лукс, това е правилният избор и ние ще се радваме да Ви насочим при подбора на цвят и форми.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Call Now Button