Интериорни врати със стъкло

Интериорна врата със стъкло от серия Граде

Интериорни врати със стъкло

Вратите със стъкло добиват все по-голяма популярност в интериорния дизайн, именно заради многобройните възможности по отношение на модели и видове стъкла. Те не само осигуряват модерна перспектива, но и имат ключова роля за достигането на слънчева светлина в помещението.

Видове стъкла при интериорни врати Граде

Едни от най-разпространените видове стъкла се предлагат от интериорната серия Граде –  Бял мат, Чинчила, Принт и Огледално. Прозрачността при тях може да бъде от 0 до 100%, според покритието.

Матово стъкло

Стъкло Бял мат

Матовите стъкла допринасят за един стилен и изискан дизайн на интериорните врати. За направата им е използван полимерен филм, който е с пясъкоструен ефект. Те се изработват по най-съвременните технологии. При матовите стъкла има вариант да се вградят текстурирани фини детайли, които да са в градационна или еднородна визия. Това придава допълнителна ефектност и завършена визия на вратата.

Стъкло Чинчила

Стъкло тип Чинчила

Ако искате по-голяма пропускливост на светлина, то стъклото тип Чинчила е за Вас. С релефната си повърхност и прозрачен финиш, то ще внесе естествена топлина в дома Ви, но едновременно с това ще съхрани неприкосновеността на личното пространство.

Стъкло с принт

Стъкло тип Принт

Повечето модели стъкла могат да са изцяло прозрачни, полупрозрачни или плътни. Прозрачните Ви дават пълна видимост. Полупрозрачните стъкла са  с по-голяма наситеност от едната страна, докато плътните са 100% непрозрачни. При серия Принт се предлагат варианти с едностранно или двустранно изображение. Градацията на прозрачността се определя допълнително, като ние Ви даваме възможност да изберете и шарката на самото стъкло: от фини и нежни дизайни до авангардни и дръзки изображения. Моделите са изработени така, че да оправдаят очакванията на всеки вкус, като серия Граде Ви дава възможност да избирате между четири размера на стъклото, спрямо Вашите потребности.

Огледално стъкло

Огледалните стъкла са изработени със специфично покритие, което им придава тази уникална ефектност. Това е най-популярното стъкло, използвано в съвременния интериорен дизайн и архитектура, което придава едновременно атрактивен и елегантен вид на помещенията.

Не е изненада, че съществуват толкова видове стъкла за интериорни врати. Всяко едно от тях е предназначено за конкретно помещение, отговаряйки на неговата функция и съответните изисквания.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Call Now Button